از اشتباهاتی که منجر به شکست تجاری میشود، خودداری کنید
کسب و کار موفق:
۹. از اشتباهاتی که منجر به شکست تجاری میشود، خودداری کنید.
شرکتهای بزرگ حسابداری و مشاوره، هزاران کسب و کار را بررسی کردهاند و به این نتیجه رسیدهاند که در بیشتر شکستهای تجاری موارد مشابهای هست که باید با هوشیاری تمام از آنها دوری کنید.
اولین دلیل شکست تجاری، نداشتن یک سمت و سوی کاری است. این مسئله وقتی به وجود میآید که نتوانید برای هر بخش هدف های مشخص تعیین بکنید. به علاوه اگر برنامه کسب و کار دقیق و مشخصی نداشته باشید توانایی مشخص کردن هدف برای هر بخش کاری را نخواهید داشت.
دومین دلیل شایع شکست تجاری، بیصبری یا تلاش برای به دست آوردن چیزهای زیادی در زمان کم است. باید قدم به قدم پیش بروید و تصمیم نگیرید با یک قدم به همه چیز برسید. اول باید قدم به قدم جایگاه خود را نزد مشتریان خود گسترش داده، نه اینکه هزینه های زیادی برای تبلیغات بپردازید تا جایگاه خود را سریع گسترش بدهید.
سومین دلیل شکست تجاری عبارت است از طمع، تلاش برای قیمتگذاری بالا، پولدار شدن سریع و فروش تعداد زیادی از محصول یا خدماتتان بدون این که در بازار اعتبار کسب کرده باشید.
در اول راه اندازی کسب و کار خود نباید به دنبال فروش بالا باشید یا قیمت بالا بگذارید تا زودتر به سود بالا برسید. باید کم کم اعتبار کسب کنید و قدم به قدم جلو بروید. و وقتی اعتبار لازم را کسب کردید می توانید قیمت محصول یا خدمات خود را افزایش دهید.
چهارمین دلیل شکست، ضعف در کنترل هزینهها و خرج پیش از حد در ابتدای راه اندازی کسب و کار است. به یاد داشته باشید که پول برای کسب و کار شما حیاتی است و باید در خرج کردن آن با دقت باشید تا به مشکل برنخورید.
پنجمین دلیل شکست تجاری، کیفیت پایین محصول یا خدمات است. این مسئله ابتدا باعث میشود که به سختی بتوانید محصولی بفروشید و در ادامه فروش غیرممکن است. و حتی اگر محصولی فروخته باشید گرفتن پول آن خیلی سخت است.
ششمین دلیل عمده شکست تجاری، سرمایه در گردش ناکافی است. چون از قبل بودجه کافی اختصاص ندادهاید، پول کسب و کار تمام می شود. به همین دلیل داشتن یک برنامه کسب و کار ضروری و حیاتی است.
هفتمین دلیل عمده شکست تجاری، فروش ناکافی و افت شتاب در واحد فروش است. هنگامی که شما درگیر سایر بخشها شده و از واحد فروش فراموش میکنید، با افت فروش موجودی نقدی کسب و کار شما کاهش پیدا کرده و به مشکلات جدی بر میخورید، به همین دلیل همیشه باید حواستان به فروش محصولات و خدماتتان باشد.
۲۱ روش عالی برای راه اندازی کسب و کار موفق به شرح زیر است:
- تصمیم بگیرید که دقیقاً چه میخواهید.
- تعیین کنید آیا کارآفرینی برای شما مناسب است یا نه؟
- کاری را انتخاب کنید که برایتان مناسب باشد.
- مشتری خود را به روشنی بشناسید.
- قبل از اینکه پولی خرج کنید، بازاریابی سریع و ارزان انجام دهید.
- حساب شده به سمت کارتان بروید.
- قبل از شروع، یک برنامه کسب و کار کامل تهیه کنید.
- هر کاری که ممکن است، انجام دهید تا موفقیت کسب و کارتان تضمین شود.
- از اشتباهاتی که منجر به شکست تجاری میشود، خودداری کنید.
- هدف کسب و کار خود را همواره به یاد داشته باشید.
- روی پنج ” میم ” بازاریابی تمرکز کنید.
- با توجه کامل بر فروش تمرکز کنید.
- به طور مداوم محصول یا خدماتتان را تبلیغ کنید.
- برای افزایش فروشتان از اینترنت استفاده کنید.
- از اصل « راهرو » استفاده کنید.
- پولی را که لازم دارید، تهیه کنید.
- از تکنولوژی بهره ببرید.
- از هر لحظه وقت خود بهره ببرید.
- خودتان را وقت یادگیری مادامالعمر کنید.
- به کندی استخدام و به سرعت اخراج کنید.
- از هفت راز موفقیت استفاده کنید.
∗ خوشحال میشوم مرا در شبکههای اجتماعی نیز دنبال کنید:
یوتیوب | ویرگول | کانال تلگرام | اینستاگرام
دیدگاهتان را بنویسید