قانون بازار سهام

قوانین نقض ناپذیر پول:
۱۹. قانون بازار سهام
این قانون میگوید که ارزش سهم عبارت است از کل درآمد مورد انتظار از آن سهم که به قیمت امروز محاسبه شده است. معنی این حرف این است که یک سهم از کل سهام به منزله یک سهم از مالکیت شرکت است. این سهم صاحبش را در همه مسائل آن شرکت از قبیل سود، رکود، مدیریت خوب یا بد، ضرر شریک میکند.
خرید سود به این معنی است که شما انتظار سودی پیش از میزان سپردههای با سود تضمین شده دارید ولی خرید سهام، یک نوع قمار است. به این دلیل که ارزش یک سهم به عوامل متعددی بستگی دارد و از خیلی موارد تأثیر میگیرد برای همین در خرید سهام باید دقت لازم را داشته و بر روی شرکتهای با بازده مناسب سرمایهگذاری کنید.
اولین نتیجه قانون بازار سهام این است: « افراد شجاع پول در میآورند، افراد محتاط هم پول در میآورند، اما طمع کارها بدبخت میشوند». یعنی کسانی که در زمان رشد بازار به شدت سرمایهگذاری میکنند، سود میبرند؛ کسانی که در زمان افت بازار، سهامشان را میفروشند تا سرمایه خود را نجات دهند، سود میبرند، اما افراد طمع کار که میکوشند پول زیادی به جیب بزنند، تقریباً همیشه ضرر میکنند.
نتیجه دوم قانون بازار سهام این چنین است: « خرید سهام به صورت مداوم شما را در دراز مدت ثروتمند خواهد کرد». در بازار چیزی به نام زمان سنجی وجود ندارد یعنی نمیتوانید زمانی که قیمت سهام پایین است آنها را بخرید و زمانی که قیمت سهام بالا است آنها را بفروشید. باید شرکت با ثباتی که بازده مناسبی دارد را پیدا کنید و به صورت مدوام روی آن سرمایهگذاری کنید در بلندمدت سود سهام شما زیاد خواهد شد.
نتیجه سوم قانون بازار سهام می گوید: « بازار بورس توسط حرفهایها مدیریت میشود و برندگان آن نیز حرفهایها هستند». خرید هر سهم به منزله فروش همان سهم توسط فرد دیگری است. کسی که سهم را میخرد سرط میبندد که ارزش آن افزایش خواهد یافت و کسی که سهم را میفروشد شرط میبندد که ارزش آن کاهش پیدا خواهد کرد. بنابراین خرید و فروش هر سهم رقابتی بین عقل و قوه تشخیص دو فرد است، که بسیاری از اینها حرفهای هستند و هفتهای پنجاه تا شصت ساعت این کار را انجام میدهند. پس امنترین کار برای شما این است که در سهامهای شاخصی سرمایهگذاری کنید که نهاد سهام موجود در یک مجموعه است و قیمتش بر اساس روند میانگین بازار، بالا و پایین میرود.
۲۱ قانون نقض ناپذیر پول به شرح زیر است:
- قانون علت و معلول
- قانون اعتقاد
- قانون توقع
- قانون جذب
- قانون هماهنگی
- قانون وفور
- قانون مبادله
- قانون سرمایه
- قانون آیندهنگری
- قانون پسانداز
- قانون حفظ پول
- قانون پارکینسون
- قانون سهتایی
- قانون سرمایهگذاری
- قانون سود مرکب
- قانون انباشت
- قانون جذب
- قانون شتاب مضاعف
- قانون بازار سهام
- قانون املاک
- قانون اینترنت
∗ خوشحال میشوم مرا در شبکههای اجتماعی نیز دنبال کنید:
یوتیوب | ویرگول | کانال تلگرام | اینستاگرام
دیدگاهتان را بنویسید