قانون املاک
قوانین نقض ناپذیر ثروت:
۲۰. قانون املاک
این قانون میگوید که ارزش یک ملک، معادل قدرت کسب درآمد آن در آینده است. ارزش یک ملک بستگی به مجموع درآمدی دارد که آن ملک در بهترین حالت استفادهاش میتواند از حالا به بعد تولید کند. شاید یک ملک برای صاحب آن ارزش عاطفی داشته باشد ولی ارزش پولی آن بستگی به قدرت کسب درآمد آن در آینده دارد.
زمینهای وجود دارد که ارزشی ندارد و نمیشود برای ساخت املاک از آن بهره برد مثل کویر و بیابانها. و در بسیاری از شهرهای بزرگ دیگر دوران رشد خرید و فروش و ساخت املاک نیست به همین دلیل باید به موقعیتی که ملکی را خریداری میکنید بسیار توجه کنید.
اولین نتیجه قانون املاک ابن است: « در زمان خرید ملک است که سود میبرید و وقتی آن را میفروشید این سود را نقد میکنید». خرید ملک با قیمت و شرایط مناسب بسیار مهم است به این دلیل که به شما امکان میدهد بعداً آن را با سود خوبی بفروشید.
خیلی از افراد فکر میکنند مهم نیست ملک چه شرایطی دارد در هر صورت موقع فروش از آن سود میبرند در صورتی که این قضیه کاملاً برعکس است. برای همین در زمان خرید باید بسیار تحقیق کنید و پیشنهاد مناسبی برای خرید بدهید تا زمان فروش آن سود مناسبی نصیبتان شود.
نتیجه دوم قانون املاک میگوید: « سه کلید در انتخاب ملک عبارتند از: موقعیت، موقعیت و موقعیت». هر ملکی منحصر به فرد است. برای همین توانایی شما در انتخاب ملکی در یک محل عالی بیشترین تأثیر در کسب سود در آینده از آن را دارد.
سومین نتیجه قانون املاک میگوید: « ارزش املاک تا حد زیادی به فعالیتهای اقتصادی عمومی، تعداد مشاغل و سطح حقوقها در آن منطقه بستگی دارد». این موضوع در انتخاب یک محله یا منطقه برای سرمایهگذاری اهمیت زیادی دارد. به طور کلی نرخ افزایش قیمت املاک، سه برابر میزان رشد جمعیت و دو برابر نرخ تورم است. وقتی در محلی با رشد سریع ملک میخرید میتوانید مطمئن باشید که رشد قیمتش بالاتر از متوسط خواهد بود.
همین امروز تصمیم بگیرید که ملکی را به نیت سرمایهگذاری بخرید. تنها راه یاد گرفتن سرمایهگذاری در املاک این است که عملاً یک مالک شوید و بعد معلومات و مهارتهایتان را به کار گیرید تا ارزش ملکتان را بالاببرد.
۲۱ قانون نقض ناپذیر پول به شرح زیر است:
- قانون علت و معلول
- قانون اعتقاد
- قانون توقع
- قانون جذب
- قانون هماهنگی
- قانون وفور
- قانون مبادله
- قانون سرمایه
- قانون آیندهنگری
- قانون پسانداز
- قانون حفظ پول
- قانون پارکینسون
- قانون سهتایی
- قانون سرمایهگذاری
- قانون سود مرکب
- قانون انباشت
- قانون جذب
- قانون شتاب مضاعف
- قانون بازار سهام
- قانون املاک
- قانون اینترنت
∗ خوشحال میشوم مرا در شبکههای اجتماعی نیز دنبال کنید:
یوتیوب | ویرگول | کانال تلگرام | اینستاگرام
دیدگاهتان را بنویسید