اهمیت برنامهریزی در پروژه
سوزانا ارلیک در مورد اهمیت برنامهریزی در پروژه میگوید:
هر چند از برنامهریزی لذت نمیبرم، اما این کار را به خوبی انجام میدهم. چون بر اساس تجربه میدانم در صورت نداشتن برنامه چه اتفاقاتی میافتد و چه پیامدهایی گریبان گیرمان خواهد شد. هر چقدر که پروژه جلوتر میرود، شرایط بدتر خواهد شد و از آنجایی که من از آشفتگی بیزارم، ترجیح میدهم از ابتدا برنامهریزی کنم.
با توجه به این سخن پی میبریم که اگر برنامه درست و دقیقی نداشته باشیم در پروژه دچار آشفتگی میشویم و با شکست روبرو میشویم.
برنامهریزی در پروژه با ما کمک میکند تا یک برنامه از سیر کارهای که باید انجام دهیم داشته باشیم و چه میزان منابع برای هر کدام نیاز است.
نوشتن برنامه و برنامهریزی در پروژه به معنی این نیست که هیچ تغییری نباید در آن ایجاد کرد بلکه در حین انجام پروژه با کسب اطلاعات جدید و سنجش موقعیت میتوان اصلاحاتی در صورت لزوم در طرح برنامهریزی پروژه ایجاد کرد.
با کمک شکست کار میتوانید چهارچوبی برای برنامهریزی ایجاد کنید و فعالیتها را به صورتی کوچیک کنید تا کارها بهتر و سریعتر انجام شود.
معمولاً هر فعالیت به ۳ تا ۶ زیر فعالیت تقسیم میشود و در پروژههای پیچیده به ۲۰ زیر فعالیت نیز میرسد اما تنها پروژههای عظیم به این عدد میرسد.
در اوایل مراحل برنامهریزی نباید نگران توالی فعالیتها بود و تمرکز بر شناسایی و تقسیم درست فعالیتها باید باشد. در پایان مرحله برنامهریزی توالی فعالیتها مشخص میشود و برنامه نهایی پروژه تکمیل میگردد.
برنامهریزی خردمندانه به شما کمک میکند که برآورد دقیقی از نیروی انسانی مورد نیاز، مهارتهای مورد نیاز و زمان مورد نیاز برای اجرای پروژه داشته باشید.
برنامهریزی، اساس و پایه مراحل بعدی پروژه است.
∗ خوشحال میشوم مرا در شبکههای اجتماعی نیز دنبال کنید:
یوتیوب | ویرگول | کانال تلگرام | اینستاگرام
دیدگاهتان را بنویسید