به دست آوردن شغل

شغل دلخواه:
۲۰. به دست آوردن شغل
تحقیق و مصاحبه کسب اطلاع را انجام دادهاید، با کارفرمای احتمالی ملاقات کردهاید و نامه تشکر بعدیتان را هم فرستادهاید. در مورد شرکت و این صنعت تحقیق کردهاید و کنترل کامل حرفهتان را به دست گرفتهاید.
حالا تصمیم خود را گرفتهاید که کجا و برای چه کسی کار کنید. حالا آمادهاید که کار فروش را خاتمه بدهید. شاید قویترین ابزار در مصاحبه استخدامی، خودگزینی باشد.
اشتیاق شدید شما برای شغل پیشنهاد شده که از گفتار و رفتار شما مشخص است، در رسیدن به شغل دلخواهتان بسیار تأثیرگذار است. وقتی برای شغل دلخواهتان به فروش خاتمه میدهید، کارتان این است که کارفرما را به نحو مقاومتناپذیری متقاعد کنید که این کار برای شما مناسب است و شما شخص مناسب برای این کار هستید.
تجربههایتان که به این جایگاه شغلی مربوط میشود را شرح بدهید. هر آنچه فکر میکنید میتواند برای این کارفرما انجام بدهید را شرح بدهید.
کمکی را که فکر میکنید میتوانید به این کارفرما و این شرکت بکنید را شرح بدهید. از اینکه در فروختن تواناییهایتان به کارفرمای احتمالی اشتیاق و اصرار دارید به خودتان ترس راه ندهید.
در مصاحبهتان فعال، صریح و رک باشید. لبخند بزنید، سر تکان بدهید و مشخص کنید که تمام حواستان به این گفتگو است. نشان بدهید که واقعاً مشتاق هستید این شعل را در این شرکت و با این شخص بگیرید.
بهخصوص به کارفرمای احتمالی بگویید که واقعاً این شغل را میخواهید. گاهی همین حرف به تنهایی آنقدر تأثیر میگذارد که موجب میشود او شما را به جای فرد دیگری استخدام کند.
احتمالاً جملهای تأثیرگذارتر از این جمله وجود ندارد که بتواند به یک کارفرمای احتمالی بگوید: « من واقعاً این شغل را میخواهم، اگر در این شغل به من فرصتی بدهید، قول میدهم که کارم در آن عالی باشد، پشیمان نخواهید شد.»
یادتان باشد که کارفرماها احساساتی هستند و احساسات هم سرایت میکند. هیجان و شوق شما برای یک شغل، میتواند از تمام روزمههایی که مینویسید، تأثیر بیشتری روی تصمیم کارفرماها داشته باشد.
کیفیت شغلی که میگیرید و حقوقی که به خاطر آن شغل دریافت میکنید، بیشتر از هر عامل دیگری به موفقیتتان در قانع کردن کارفرما به این که شما شخص مناسب هستید، وابسته است.
دیدگاهتان را بنویسید